- DET SNAKKES iKKE NOK OM -

 

 

Hei og velkommen til denne bloggen.

Jeg er ikke den flinkeste til blogging og slike ting, og hvordan være en ordentlig blogger, da jeg tidligere kun har vært amatør blogger som har snakket om at jeg spiste is til dessert dagen før innlegget ble skrevet. Denne bloggen vil jeg skal være litt mer seriøs, og fokusere på mental helse. Jeg er diagnostisert med bipolar lidelse, og kommer til å skrive mye om hvordan det er å leve med denne lidelsen. Jeg skal lage et helt innlegg om bipolar lidelse, men for å forklare kort, er det en manisk-depressiv lidelse som innebærer store svingninger mellom mani (oppstemthet) og depresjon (nedstemthet). For selv om dette er en kronisk lidelse, kan man lære seg å leve godt med den.

Jeg vil likevel ikke at dette skal være en negativ rettet blogg, selv om lidelsen fremstår som ganske negativ. Tvert imot skal jeg dele både morsomme historier og mindre morsomme historier. Jeg skal blogge om tips til hvordan komme seg gjennom enten en tung dag, eller en tung periode i livet og hvordan komme seg gjennom maniske faser, samtidig som jeg har tenkt til å fortelle min sykdomshistorie. Denne bloggen er anonym da det ikke er veldig mange som vet at jeg lider av denne diagnosen, og jeg vil gjerne holde det slik. Jeg lager bloggen fordi jeg vil, tross for å være anonym, vil hjelpe andre mennesker som sliter med forskjellig type lidelser eller diagnoser. Jeg vil også hjelpe mennesker som ikke har slitt, til å få et innblikk i hvordan det er å leve med dette, slik at det kan skape en forståelse ovenfor lidelsen.

Jeg har sett flere blogger som handler om angst og depresjon, og føler mye av skammen rundt det har blitt redusert, men likevel føler jeg at sinnslidelser er noe som fortsatt prates lite om. Derfor vil jeg være den personen som åpner opp om det, for tro det eller ei, men det er ganske mange mennesker som lever i Norge i dag som lider av sinnslidelser, men det snakkes ikke mye om. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

DisputeAnOcean

DisputeAnOcean

20, Stavanger

Denne bloggen handler om mitt liv med bipolar lidelse og depresjon. Jeg skal skrive litt om min historie og tips og triks til hvordan man kan komme seg igjennom tøffe dager! Bloggen er anonym

Kategorier

Arkiv

hits